Bestellen

Donderdag 20 juni (Heemskerk) zijn wij gesloten!

We raden je aan vooraf te reserveren. Dat scheelt teleurstellingen en beperkt eventuele wachttijden. Want zeker tijdens het "spitsuur" (tussen circa 16.00 en 18.00 uur) is het druk en slinkt de voorraad snel.

Je kunt bellen met 06 5496 2807 om je reservering telefonisch door te geven.

Om vooraf online te reserveren, verzoeken wij je onderstaand formulier in te vullen. Let ook op de aankruisvakjes, waarmee je akkoord gaat met voorwaarden en totaalprijs. Als je je meteen registreert hoef je slechts één keer je gegevens in te vullen en kun je de volgende keren inloggen met alleen je e-mailadres en wachtwoord.

Om te voorkomen dat je bij iedere bestelling steeds weer al je gegevens moet intypen, raden wij je aan je te registreren. Als je eenmaal geregistreerd bent, zijn je gegevens bij ons bekend en hoef je alleen nog maar je e-mailadres en wachtwoord in te typen.

Heb je je al geregistreerd bij Grill & Go? Klik dan hier om in te loggen.

Voorwaarden:

  • Bestellingen dien je minimaal een halfuur voor je gewenste afhaaltijd te versturen.
  • Je bestelling is pas definitief nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Je ontvangt onze bevestiging direct nadat je je bestelling hebt verstuurd. Let op: Bij enkele klanten zijn onze bevestigingsmails in hun spambox terecht gekomen. Als onze bevestiging van jouw bestelling te lang op zich laat wachten, controleer dan je spambox. Als onze bevestiging ook daar niet in zit, bel dan even met 06 5496 2807.
  • Je kunt tot 17.30 uur bestellen voor dezelfde dag en tot 18.00 uur ophalen.
  • Je betaalt aan de verkoopwagen bij het ophalen van je bestelling.
  • Je kunt eventueel met pin betalen, maar liever cash.
  • Niet opgehaalde bestellingen kunnen wij niet meer verkopen. Voor niet opgehaalde bestellingen ontvang je een rekening die je per omgaand dient over te maken.

* Velden met een sterretje zijn verplicht


Voer in als: 0612345678

Overige sauzen en frisdranken bestel je ter plekke bij afhalen.

Totaalprijs: € 0,-

Eventuele kortingen worden verrekend aan de verkoopwagen.

Let op: het kan even duren voordat de bestelling geplaatst is. Druk daarom niet vaker dan 1 keer op de knop "versturen".